by admin

JUDGE: Live In Bangkok 2018

  DATE: Sunday Oct 14, 2018 Venue: Brownstone (On Nut Soi 25, Sukhumvit 77) Ticket: 900 B. Opening Act: Monument X, God Hates, No Is Not, High Voltage  Time Start : 6 :00 pm Promoter: Blast Magazine More Info: YOS 081-6923961 / FB : leesic666 Booking Ticket: Transfer your money to Kasikorn Bank 065-2-50722-0 Saranpong Sookpanon   Share this…

by admin

PRU Ke-14: Hari Penentuan

Marilah mari pergi mengundi, Jangan lupa kewajipan pada negara.   Setelah kita dijemukan dijamukan dengan kempen demi kempen oleh Barisan Nasional dan Pakatan Harapan selama beberapa minggu, akhirnya telah tiba masanya kita menjalankan tanggungjawab kepada negara. Samada kita nak renew kontrak kita dengan kerajaan Barisan Nasional (yang memerintah dah 60 tahun) ataupun kita ingin menyahut…

by admin

Happy New Year 2018

  Selamat Tahun Baru 2018. Begitu pantas masa berlalu, kini kita sudahpun berada dalam tahun 2018. Satu tahun, yang diharapkan, dapat membawa seribu satu makna dalam kehidupan kita. Di awal tahun sebegini kita kembali dengan azam yang baru. Azam tahun lepas pon entah settle, entah tak. Apapun, kita menutup tirai 2017 dengan jayanya dengan semangat…

by admin

Madball Live In Bangkok

Madball: Live in Bangkok Friday, 8 Dec 2017 | 7.00 – 11.00 pm Hollywood Ratchada 4 Bangkok, Thailand   Wow… sekali lagi Bangkok menjadi the place-to-be dengan persembahan kumpulan lagenda hardcore New York, Madball. Pastinya ramai peminat hardcore teruja dengan perkembangan ni. Bangkok ni memang tempat special kot. Baru beberapa bulan lepas saja diorang jemput…

by admin

Selamat Menyambut Merdeka & Hari Raya Aidiladha

Salam Merdeka! Tahun ni negara kita menyambut kemerdekaannya yang ke-60. Dah 60 tahun kita merdeka rupanya. Kebetulan pula sambutan kemerdekaan pada tahun ni back-to-back dengan Raya Haji/korban. Dan, kita pula baru habis menganjurkan Sukan SEA. Jadinya, memang sibuk lah time ni. Apapun, Selamat Merdeka dan Selamat Hari Raya.       Share this on :