Goodbye 2016, Hello 2017

Pejam celik, pejam celik. Dah pun sampai ke penghujung tahun 2016. Kejap sangat rasanya.

Azam saya tahun lepas adalah untuk memblog lebih kerap lagi daripada tahun sebelumnya. Dan, rasanya hasrat tu tercapai. Secara puratanya, saya mengupdate blog ini dalam 4-5 kali sebulan. Sebelum tu hanya sebulan sekali je kot. At least ada peningkatan sikit.

Saya juga mengharapkan ada juga peningkatan dalam mutu penulisan supaya dapat menarik minat segenap lapisan masyarakat.

Mungkin lepas ni juga mau update tema blog ini. Rasanya dah 3-4 tahun pakai tema yang sama. Bosan jugak, kan?

Apapun, content paling penting. Harapan saya blog ini akan lebih dinamik, menarik, kontroversial, in-your-face, factual dan terkini.

Oleh yang demikian, saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2017. Selamat tinggal 2016!

Happy New Year!

 

 


 

Share this on : Share on FacebookShare on TwitterShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *