On Sale… DVD Seminar Rahsia Rumahtangga Harmoni

Salaam. Sekadar nak iklankan jualan DVD Seminar Rahsia Rumahtangga Harmoni yang diadakan kira-kira lima tahun lepas. Penceramah dia Yg. Berbhg. Ust. Mohd Noor Mamat (pensyarah di UiTM, Shah Alam). Memang begitu informatif dan amat menghiburkan.

Kalau kita berasa rumahtangga kita semakin stress dan melarat… usah bimbang, inilah jawapannya. Memang amat efektif kepada semua lapisan umur terutama yang baru berumahtangga.

Saya terperasan klip atau sedutan daripada DVD tersebut mula disebarkan melalui Whatsapp dan juga Facebook. Memang content dia lawak dan menghiburkan sesiapa saja. (tak caya boleh view klip di bawah).

Bagi yang berminat mendapatkan full set DVD ini bolehlah berhubung terus dengan penerbit DVD tersebut, Tekad Mahir Enterprise di talian 0193117238 / 0192788208 atau Email: nurhakam@gmail.com (Hj. Mustafa Kamal). Harga dia cuma RM 60 untuk enam disc berkualiti tinggi. Sila dapatkan yang original sahaja.

Tekad Mahir Ent turut menawarkan DVD, VCD & CD Audio rakaman kuliyah-kuliyah agama oleh Ustaz-ustaz tersohor di tanahair dan juga antarabangsa. Nanti kalau ada masa saya akan cuba listkan judul-judul yang dijual oleh Tekad Mahir.

Bawah ini disertakan sedikit sedutan Part 1 daripada DVD Seminar Rahsia Rumahtangga Harmoni tersebut. Semoga terhibur dan termanfaat.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.