Sick Of It All bakal jelajah Asia

 

Lagi satu group lagenda hardcore, Sick Of It All, bakal mengadakan konsert jelajah Asia dalam bulan Oktober.

Sudah tentu ni berita baik bagi para peminat muzik hardcore tempatan. Cuma, yang kurang baiknya, diorang ni tak datang perform kat Malaysia.

Apa boleh buat? Bukan rezeki kita. Tapi takpe, andai kita ni peminat tegar hardcore yang tulin, confirm kita takkan lepaskan peluang menyaksikan Sick Of It All beraksi di salah satu venue terpilih (akan di confirmkan kelak). Maklumlah, ni band otai hardcore tahun 80an. Kalau tak pergi berdosa kot.

Tarikh-tarikh dan tempatnya seperti berikut:

 

So nak kena decide venue mana yang saya nak pi. Sebelum ni dah pi tengok konsert Earth Crisis Live in Bangkok, maybe lepas ni boleh try Singapore pulak?

Apa-apa pun nak kena beli tiket konsertnya dulu. Ni kang sold out payah pulak nak adjust. Stay tuned, nanti saya akan update cara-cara untuk mendapatkan tiket.

Hardcore: Love it or leave it!

 

 

Share this on : Share on FacebookShare on TwitterShare on GooglePlusShare on PinterestShare on Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *